Voor wildroosters aanschaffen kun je bij hbatotaal.nl goed terecht. Op de site staat gelijk een goede uitleg met de verschillen tussen wild- en veeroosters. Tevens een uitleg over de belasting van de roosters; mocht zwaar vrachtverkeer weleens je erf bezoeken, dan moeten de wildroosters daar wel bestand tegen zijn. Het assortiment van hbatotaal.nl gaat verder dan enkel vee- en wildroosters aanschaffen. In deze tekst aandacht voor andere producten, zoals afrasteringen, om schadelijk wild van je erf te weren. Tegen een scherpe prijs kun je het bedrijf beschermen tegen hazen, herten, en ree├źn. Lees verder wat hbatotaal.nl zoal kan leveren om wild te weren van je erf of terrein.

Geef schadelijk wild geen toegang

Naast wildroosters aanschaffen zijn vaak andere maatregelen nodig. Bij hbatotaal.nl kun je ook terecht voor een afrastering met een omheining van hout, speciale wildrasters en faunavoorzieningen, evenals een stalen hekwerk. Er zijn ook specifieke gevallen, bijvoorbeeld een raster om dassen te weren. Tezamen met een degelijk wildrooster in de toegangsweg heeft wild geen kans om je erf te betreden. Alle artikelen zijn te omschrijven als duurzaam. Het is eenmalig de investering, daarna ben je voor vele jaren klaar. Met middelen om wild te weren van je erf kun je jezelf focussen op je bedrijfsactiviteit, en niet op het weren van wild

Ga naar hbatotaal.nl voor alles rond je bedrijf

Naast vee- en wildroosters aanschaffen en afrastering, heeft hbatotaal ook beschoeiing en houten damwanden. Niet uitzonderlijk heeft een agrarisch bedrijf een toegangsweg waar dan een wildrooster moet komen, daarnaast moet dan de afrastering komen, en is een groot gedeelte van de erfafscheiding een sloot. Via hbatotaal.nl kun je dus het geheel afnemen om jouw agrarische bedrijf rondom dicht te maken en dat op een manier dat het zo blijft. Goede degelijke beschoeiing en houten damwanden houden, evenals wildroosters en een afrastering, jarenlang stand. Het is net om de zoveel jaar de totale erfafscheiding inspecteren, het vraagt amper onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *