digitaal reclame led scherm te kopen

Een digitaal reclame led scherm  is het levend maken van een poster. Vroeger maakte men reclame door posters op te hangen in een etalage of in een winkel. Omdat dit heel statisch is valt dat op een gegeven moment niet meer op. Dat is een van de hoofdredenen dat veel winkels overschakelen op digitale posters of ook wel de led poster genoemd.

Dit is een op maat gemaakte TV die bestaat uit allemaal kleinere modules met leds erop. Deze leds vormen te samen dan een afbeelding of een video.

Doordat de reclame uiting nu beweegt valt hij veel meer op dn als hij statisch is. Daarnaast zul je zien dat als het donker is dit een veel mooier effect geeft dan een poster die is uitgelicht.

Hierboven ziet u een digitale banner.  Dit is een digitale variant op de rolbanner die veel wordt gebruikt op beurzen en in beursstands om dingen aan te prijzen.

Deze banner is mobiel en makkelijk weer in te klappen en te vervoeren in een flightcase.

Deze banner heeft een afmeting van 64 cm x 192 cm en heeft een pixel van 2.5. Hierdoor is de led banner ook van dichtbij scherp om naar te kijken.

Het grootste voordeel is dat je nu op 1 plaats verschillende afbeedingen of reclame uitingen kunt laten zien. Je kan dus bv voor een ledingwinkel een hele collectie tonen terwij je daar vroeger nooit de ruimte voor had.

Het is zelfs mogelijk om deze led banner naar buiten te verplaatsen en voor de deur neer te zetten.

Mocht u interesse hebben om een digitaal reclame led scherm te kopen kijk dan eens op de site van Leddisplayexpert.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *