Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet: Een strijkijzersnoep voor je lamp. Veel mensen kennen dit fenomeen niet, terwijl dit een hele belangrijke rol speelt in de verlichting van je woonomgeving. Veel mensen denken dat het alleen aan de lamp zelf licht, terwijl een strijkijzersnoer lamp wel degelijk ook een hele belangrijke rol speelt. Maar wat is het nu precies? Het is eigenlijk gewoon een elektriciteitskabel die er iets meer fancy uit ziet dan als je gewoon een standaard kabel zou hebben. Deze zien er normaal gesproken natuurlijk een stuk saaier uit en met een snoer kun je dit heel mooi oplossen.

Verschillende kleuren en grootte


Deze snoeren zijn er in heel veel webwinkels in Nederland in verschillende kleuren maar ook in verschillende grootte te krijgen. Zo weet je zeker dat er altijd voor jou iets op maat bij zit. Stel je bent helemaal weg van de kleur blauw, dan wil je natuurlijk ook heel graag een blauwe snoer hebben dit goed bij de rest van je interieur past. Daarnaast is het voor een snoer ook belangrijk dat die de perfecte lengte heeft en niet te kort is waardoor deze niet bij het stopcontact past. Dit zou betekenen dat je de lamp zou moeten verplaatsen, terwijl deze net zo mooie plek heeft gekregen in de hoek van je kamer.

Wat betaal je?


Voor een snoer ben je heel weinig geld kwijt. Je kunt deze gemakkelijk en snel online kopen vanaf een prijs van twee euro. Dat is natuurlijk geen geld voor iets wat je huis een stuk meer kan opvrolijken dan die nu is. Aarzel dan ook zeker niet en koop een strijkijzersnoer voor je lampen! Met snoeren voor je lampen kan je jouw eigen creativiteit helemaal zijn vrije gang laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *