kunstgras

Kunstgras kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zo ook op verschillende plekken. Het soort gras is toegankelijker dan u denkt, door de vele voordelen die kunstgras biedt. Er zijn verschillende varianten kunstgras ontwikkeld, namelijk siergazon, speelgazon, kunstgras voor dieren en bijvoorbeeld kunstgras voor sport. Waar u precies uw kunstgras kunt leggen, brengen wij u nu bij!

Tuin

De eerste, meest vanzelfsprekende, plek waar u kunstgras kunt leggen is uw tuin. Het hele jaar door kunt u genieten van het groene gazon, zonder dat het groeit of verkleurt! Ook zijn er vele goedkope kunstgras soorten die bestand zijn tegen spelende kinderen en huisdieren.

Balkon

Heeft u een balkon en wilt u toch kunnen genieten van een groene wereld? Het is mogelijk om kunstgras op het balkon aan te leggen! Dit geeft u toch het buitengevoel, ondanks dat u geen tuin heeft. Het balkon krijgt hierdoor een natuurlijke uitstraling en vanuit binnen kunt u toch genieten van uw mini-tuintje.

Terras

Uw terras kan ook bedekt worden met kunstgras. Wanneer u in de zomermaanden heerlijk wilt ontspannen en het buitenleven wilt ervaren, is kunstgras ideaal om aan te leggen. Het voordeel van kunstgras op uw terras is dat het niet gemaaid hoeft te worden en regen makkelijker afvoert dan tegels.

Sportvelden

Kunstgras wordt ook gebruikt in de sportwereld. Er wordt speciaal kunstgras aangeboden die ontworpen is voor sportvelden of kleine oppervlaktes waar bijvoorbeeld kinderen op kunnen sporten. Kunstgras gaat langer mee dan gewoon gras en is bestand tegen sportactiviteiten.