Triple glas

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om triple glas aan te brengen in hun woning. Er wordt namelijk steeds meer glas ingebouwd bij het bouwen van nieuwe woningen. Dit glas draagt bij aan meer dachtlicht in een woning en dat is natuurlijk erg gezond. Dankzij daglicht maak je verschillende soorten vitamines aan. Helaas kan het ook voorkomen dat het aanbrengen van zo veel glas nadelen kan hebben. Gelukkig worden al deze nadelen verholpen als je kiest voor triple glas. 

Duurzaam

Triple glas zorgt voor meer duurzaamheid

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met het belang van duurzaamheid. Dit heeft voor het grootste gedeelte te maken met de verschillende rapporten die uitwijzen dat het klimaat te snel aan het veranderen is. Hierdoor kiezen veel mensen ervoor om duurzamer te leven. Ben je van plan om jouw woning te verduurzamen? Dan is het verstandig om eens te kijken of je een dikkere glaslaag kunt gebruiken. Dankzij deze hoge isolatiewaarde van triple glas bespaar je namelijk veel energie. Dit komt voornamelijk door de spouw in tussen de glasplaten. 

Lagere energiekosten

Minder energieverbruik en daardoor lagere kosten

Naast dat het triple glas ervoor zorgt dat je duurzaam bezig bent, zorgt dit glas er ook nog eens voor dat je veel geld bespaart. Je bespaart dit geld namelijk doordat je minder energie nodig hebt om je ruimte te verwarmen. Dit zul je dus vast en zeker terug zijn bij je maandelijkse lasten. Daarnaast zorgt dit glas er ook nog eens voor dat je geluid goed buiten kunt houden. Het is dus voornamelijk prettig als je een hoge isolatiewaarde wilt en daarnaast ook nog eens geen omgevingsgeluiden van buiten wilt horen.