Verhuizen: zo verhuis je je kleding

De bank is naar beneden getild, het bed is uit elkaar gehaald en de verhuisdozen stapelen zich op. Nu is het de hoogste tijd om aan het meest vervelende klusje te beginnen. Het uitzoeken en verhuizen van je kledingkast. Je hebt heel wat kleding en schoenen verzameld de afgelopen jaren, dus het zal wat tijd kosten. Vandaag geeft een makelaarskantoor in Leeuwarden jou 4 tips.

1: Koffers inpakken

Wanneer je op vakantie gaat, pak je vaak meerdere koffers in. Het gebruiken van koffers tijdens de verhuizing is enorm slim. Je ruimt namelijk niet alleen de kleding op, maar je verhuist ook direct de koffers. Probeer de kleding in de koffers op te rollen, dit bespaart namelijk ruimte!

2: Schoenen verhuizen

Bewaar jij altijd de originele schoenendozen? Dat is mooi, want deze kun je heel goed gebruiken tijdens de verhuizing. Door de schoenen terug te plaatsen in de originele doos voorkom je beschadigingen. We raden je aan om de schoenen ook in de pakken met verpakkingspapier. Zo voorkom je dat de schoenen gaan schuiven in de doos.

3: Doorzichtige bakken

Plastic bakken zijn misschien iets duurder dan kartonnen verhuisdozen, maar ze zijn wel steviger en waterdicht. Daarnaast zorgt de transparantie ervoor dat je kunt zien wat er precies in de doos zit. Ook kun je schoenen of tassen in deze plastic bakken vervoeren. Door de stevigheid zullen jouw schoenen of waardevolle tassen niet platgedrukt worden.

4: Garderobedoos

Wist je dat er speciale garderobedozen bestaan? Deze dozen zijn speciaal ontworpen om uw kleding op te hangen en te verplaatsen. Je kunt ze zien als kleine, draagbare kledingkasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *