Verhuizen? Hier moet je op letten.

Verhuizen doe je niet iedere dag. Het is dan ook niet gek dat verhuizen veel stress met zich meebrengt. Bij verhuizen moet je rekening houden met heel veel zaken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een verhuisbedrijf, het uitschrijven bij verenigingen, etc. In deze blog geven wij je enkele praktische tips waar jij wellicht nog niet aan had gedacht. 

Kinderopvang

Ga je verhuizen en heb je (jonge) kinderen? Regel dan tijdig de kinderopvang. Je zult merken dat de keuze om direct over te stappen al een best lastige is, aangezien veel opvanglocaties al vol zullen zitten. Hoe jij de juiste opvang gaat vinden in regio? Google bijvoorbeeld eens op Kinderopvang Losser of Kinderopvang Oldenzaal. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem dan eens contact op met Columbus Junior.

Regel tijdige opslag

Wat als jij tijdelijke opslag nodig hebt? Je gaat tijdelijk even in een appartement wonen of de bank wordt toch eerder geleverd als dat kan. Het kan natuurlijk ook zijn dat je eerst de meubels kwijt moet kunnen, voordat je verder kan met de eindschoonmaak. Regel dan een tijdelijke opslagplek. Je kunt deze opslagplek ook behouden, zodat je niet alles in je nieuwe huis hoeft op te slaan.

Dagen vrij vragen

Het is goed om je leidinggevende in te lichten wanneer je gaat verhuizen? Waarom? Zo kun je met hem/haar afspreken dat je in deze periode afwisselend kan werken. Soms kan het natuurlijk zijn dat jouw meubels geleverd worden of dat een installateur bepaalde zaken om regelen. Je wilt hiervoor niet een hele dag vrij nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *