Veilige werkomgeving met G4S Veiligheids-trainingen

Snel handelen in het geval van een noodsituatie: dit is erg belangrijk, omdat het niet alleen levens redt, maar ook risico’s kan beperken en de veiligheid kan verbeteren. Vooral op de werkvloer is het belangrijk om de veiligheid te kunnen waarborgen: dit is de taak van een werkgever. Laat enkele van jouw werkgevers G4S Veiligheids-trainingen volgen, zodat je niet alleen voldoet aan de regels van de Arbowet, maar zodat je ook verzekerd bent van een gezondere en veiligere werkomgeving.

Het begint allemaal met het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) plan. Hierbij beschrijf niet alleen de huidige situatie binnen een bedrijf, maar ook hoe eventuele risico’s aangepakt of verminderd kunnen worden. Het is hierbij ook belangrijk dat medewerkers hiervan op de hoogte zijn en dat ze snel kunnen handelen als er sprake is van een calamiteit.

Welke G4S Veiligheids-trainingen kun je volgen?

Met een goede veiligheidstraining bereid je je voor op gevaarlijke situaties. Je kunt bij G4S onder andere BHV en EHBO trainingen volgen, maar ook VCA Basis en VCA Vol trainingen voor operationele werknemers en leidinggevenden. Met de juiste veiligheid binnen je bedrijf kun je niet alleen veiliger werken, maar beperk je ook de risico’s in het geval van nood. Stel zelf medewerkers aan voor het volgen van veiligheidstrainingen of ontdek of er vrijwilligers zijn die dit op zich willen nemen. Bij G4S volg je diverse trainingen en ontvang je een certificaat dat lang geldig is. Ontdek hier welke training voor jouw bedrijf interessant is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *