Tips voor tijdens het verhuizen

Verhuizen kan worden ervaring als een stressvolle maar ook leuke periode. Je gaat namelijk je nieuwe woonplekje inrichten! Stress komt vaak omdat er te laat wordt begonnen en omdat je dingen vergeet. Gelukkig is dit met een goede voorbereiding beide te voorkomen. Je moet rekening houden met 3 fases van de verhuizing namelijk voorafgaand aan je verhuizing, tijdens je verhuizing en na je verhuizing. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen is een goede voorbereiding dus een must. In deze blog helpen wij je zodat jij zo voorbereid mogelijk kan beginnen aan je verhuizing. 

De voorbereiding

Voordat je kunt gaan beginnen met verhuizen zal je een aantal dingen om een rijtje moeten hebben. Het eerste waar je aan moet gaan denken is je budget voor de verhuizing. Je zult bijvoorbeeld een aanhanger moeten huren in Stadskanaal of ergens anders in je regio, vrij vragen van je werk, je verhuisbedrijf betalen en voor je familie en vrienden zorgen. Denk hierbij ook aan het inplannen van de verhuisdatum, het opmeten van je nieuwe huis en het regelen van een opslagruimte. Kijk eens op Gehuurd.nl voor de mogelijkheden.

Stel een checklist op

Om de verhuisdag goed te laten lopen is het opstellen van een checklist erg belangrijk. Op het internet zijn veel checklisten beschikbaar maar je kunt er zelf ook eentje maken. Op die checklist zet je alles wat nodig is voor je verhuisdag. Denk hierbij aan het regelen van hulp, het opnemen van verlof, het regelen van verzekeringen en het legen van de koelkast etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *