Tips voor het inrichten van je bedrijfspand

Het goed inrichten van je bedrijfspand/kantoor is erg belangrijk voor elk bedrijf. Optimale werkomstandigheden voor je werknemers levert veel voordelen op. Zo blijven de werknemers tevreden en stijgt de arbeidsproductiviteit. Er zijn een aantal factoren waar je op zult moeten letten bij het inrichten van je kantoor. In deze blog zullen wij je helpen bij het inrichten van het perfecte kantoor. 

Benut de beschikbare ruimte

De eerste stap is het goed bestuderen van de beschikbare ruimte. Kijk samen met een adviseur of je compagnon naar de ruimte en maak een indeling. Door er samen met iemand naar te kijken zal je minder dingen over het hoofd zien. Zorg ervoor dat je geen ruimtes vergeet. Denk hierbij aan een ontspanningsruimte en een vergaderruimte. Wanneer je geen vergaderruimte hebt is het van belang om hier een budget voor vrij te maken. Dit budget kan je gebruiken om een vergaderlocatie te huren. Bijvoorbeeld deze vergaderlocatie in Utrecht.

Budget

Het is niet alleen belangrijk om een budget beschikbaar te hebben voor een vergaderlocatie. Zorg ervoor dat je een goed overzicht hebt van het beschikbare budget voor je kantoor. Zo kan je de afweging maken wat wel en niet interessant voor je kantoor is. 

Zorg voor goed licht en geluid

Dit zijn twee factoren die een grote invloed hebben op de arbeidsproductiviteit. Zorg ervoor dat je geluidsoverlast voorkomt. Dit kan je doen door afdelingen waar er gebeld wordt te scheiden van afdelingen die concentratie nodig hebben. Ook is het hebben van voldoende daglicht een goed iets. Zorg dus voor voldoende ramen of investeer in lampen die daglicht goed kunnen nabootsen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *