Een bruiloft vergt veel organisatie en voorbereiding. Maar als het moment eenmaal daar is, wil je dat alles perfect geregeld is. Daarbij wil je terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag. Dan wil je uiteraard dat deze momenten op de dag zijn vastgelegd op beeld. Ook voor foto’s geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe je de mooiste trouwfoto’s krijgt? Wij geven je tips!

Tip 1: Plan de juiste momenten

Ga van begin tot eind van jouw bruiloft na welke momenten jij wil vastleggen. Een aantal momenten om je op weg te helpen zijn bijvoorbeeld:
  • Het eerste moment dat jullie als partners elkaar zien;
  • De officiële kus na het ja-woord;
  • De blije gezichten van familie en vrienden;
  • De eerste dans op het feest.

Tip 2: Locaties

Ga voordat de bruiloft plaatsvindt naar de locatie toe en bekijk de plekken waar mooie foto’s geschoten kunnen worden. Hierin kun je uiteraard ook advies vragen aan de fotograaf. Houdt hier ook rekening met het weer. Stel dat het regent, zijn er dan overdekte mooie plekken?

Tip 3: Foto’s met de trouwauto

Het juiste vervoer op jouw bruiloft mag natuurlijk niet ontbreken! Voor de mooiste foto’s kun je een trouwauto huren waarmee jullie aankomen op de bruiloft. Hoe gaaf is het om met jouw droomauto op de foto te gaan voor een dag! Het bepaalt meteen het karakter van de dag. Huur bijvoorbeeld een mooie trouwauto bij JS Trouwauto’s!

Tip 4: Juiste personen

Kies ook met welke personen je in ieder geval op de foto wil. Plan hierbij ook momenten in voor de groepsfoto’s. Het zou immers zonde zijn als je achteraf met meerdere personen op de foto had gewild. Denk ook vast na over de posities van de mensen in de foto.

Alles geregeld? Dan is het nu tijd om te genieten van de mooiste herinneringen!