boilermarkt-logo

Je hebt al tientallen jaren een boiler die het goed doet. Maar op een moment is gaat de een keer stuk. Zo erg stuk dat hij niet meer te repareren is. Dan moet je een nieuwe kopen. Wat zou je doen. Je zit in je hoofd met het milieu, dat is tegenwoordig toch een belangrijk onderwerp in de politiek en in het land. Maar hoe ga jij verduurzamen met jouw boiler. Hier is een oplossing. Koop een elektrische boiler van stiebel eltron psh

Denk aan het milieu en aan je portemonnee

Je bent op zoek naar een nieuwe boiler. Nu in de tijd van milieu wil je graag meegaan met de moderniteit. Maar je denk ook snel aan je portemonnee. Want als zo’n elektrische boiler daadwerkelijk duurder is dan kolen boiler, dan ga je enorm twijfelen. Gelukkig kan stiebel eltron psh je geruststellen. Deze boilers zijn duurzaam voor het milieu als voor de portemonnee. 

Bij de boilermarkt zijn verschillende stiebel eltron psh. Je kan hieruit allemaal verschillende waardes. Van 30 liter als je klein gezin hebt tot wel 150 liter als je met een groot gezin bent. Als je zelf niet zo handig bent met technische dingen. Dan is het ook mogelijk om een aannemer in te huren die de boiler in je huis installeert.