schoonmaakbedrijf

Het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak op kantoor kan ideaal zijn. Je hoeft dit dan niet zelf te doen of uit te besteden aan een van je werknemers. En je hoeft ook niet zelf alle schoonmaakspullen in huis te halen. Maar hoe huur je nu een goed schoonmaakbedrijf in voor kantoor? Volg hiervoor onderstaande stappen.

Bepaal wat het schoonmaakbedrijf precies moet doen

Voordat je op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf is het slim om na te denken over wat het schoonmaakbedrijf precies moet gaan doen. Je kunt een bedrijf alleen voor schoonmaakdiensten inhuren, maar je zou ook kunnen kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat tevens reparaties uitvoert of facilitaire diensten verleent.

schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijven vergelijken

Zodra je weet welke diensten je graag zou afnemen, kun je op zoek gaan naar een schoonmaakbedrijf. Let hierbij op de certificaten die ze hebben, lees de recensies en vergelijk de prijzen met elkaar.

Maak goede afspraken

Om de schoonmaak naar wens te laten verlopen is het belangrijk om goede afspraken met het bedrijf te maken. Spreek af hoe vaak ze langskomen en wat ze dan precies schoonmaken. Leg dit vast in een contract.