Mooiste plekken voor motoren

motor verzekeren

Mooiste plekken voor motoren Nederland zit vol met mooie plekken waar u als motorrijder kunt komen. Ga naar mooie natuurgebieden of rij door kleine steden. Wij hebben voor u een aantal plekken opgesomd waar u zeker een keer heen zou moeten gaan. Zorg er uiteraard wel voor dat u uw motor verzekerd zodat u veilig de weg op kunt!

Texel

De waddeneilanden zijn een prachtige plek om heen te gaan met de motor. Met de boot bent u in een half uur op Texel en is het eiland toegankelijk met de motor. Rij bijvoorbeeld langs de kustlijn van Texel en kom uit bij het duingebied in het westen.

De Hoge Veluwe

Voor de motorrijders die graag wat gas willen geven is dit geen goede optie. In Nationaal Park de Hoge Veluwe kunt u met de motor tegen een toeslag het prachtige natuurgebied in. De maximum snelheid is hier echter 40 km/u, omdat het een natuurgebied is. Daarentegen is het zeker de moeite waard om heen te gaan en bijvoorbeeld stops te maken bij het Jachthuis Sint Hubertus of het Kröller-Müller museum!

Biesbosch

Een ander Nationaal park in Nederland is de Biesbosch in Brabant. Dit park staat bekend om de waterrijke natuur en recreatiegebied. U kunt op vele plekken parkeren en het park bezoeken. Wij raden aan om het gebied zelf te ontdekken zonder motor, maar een motorroute om de biesbosch heen is één van de mooiste routes in Nederland!

1001 bochten Twente

De 1001 bochten route in Twente mag u als motorrijder zeker niet vergeten. Deze route staat bekend om de heerlijke bochten die gemaakt kunnen worden met de motor. U komt langs houtwallen, prachtige heidevelden en historische dorpjes. De route is ongeveer 180 km, dus ideaal wanneer u er een dag op uit wilt met de motor!