De kosten van sloopwerkzaamheden

Waarvoor je ook sloopwerk voor nodig hebt, het is altijd goed om eerst een expert zoals Kwakkel te vragen welke sloopwerken op welke manier moeten gebeuren. Het slopen is namelijk ook enorm belangrijk op het moment dat je iets weer op wil bouwen. Je moet hierin precies weten wat je moet slopen en tot hoever je hierin kunt gaan. Er zijn diverse soorten sloopwerken dat kan verschillen van kleine tot grote werkzaamheden. Dit heeft ook direct invloed op de kosten van de sloopwerkzaamheden. Lees hieronder wat het kost. 

Bepaling kosten van sloopwerk in huis.

Voordat je een prijsopgave opvraagt is het eerst belangrijk om na te gaan welke sloopwerkzaamheden er precies in huis moeten gebeuren. Een sloopbedrijf laat hier namelijk de prijs van afhangen. Allereerst is het aan jou de taak om de omvang van het sloop werk na te gaan. Denk hierbij aan de oppervlakte, materiaalkosten en bepaalde wensen. Daarnaast wordt de prijs bepaald aan de hand voor het afvoeren van het puin en sloopvergunning. 

Kosten sloopwerk

De prijs van het sloopwerk heeft te maken met de soort werkzaamheden die gebeuren moeten. Zo zit er een verschil in lichte sloop, sloop tot de muren, sloop tot aan de fundering of complete sloop. Lichte sloop gaat vaak vanaf een prijs van €1.500 en dit gaat door tot een vanaf prijs bij complete sloop van €7.500. De prijs van het afvoeren van een container bouwafval verschilt tussen een prijs van €230,-  tot €2.500. 

Vergunning

Eerder in de tekst werd al even een sloopvergunning genoemd. Bij sloopwerk komt namelijk ook een vergunning om de hoek kijken. Als er meer dan 10 kubieke meter afval vrij komt bij het sloopwerk, ben je verplicht een sloopmelding te doen. Houdt er wel rekening mee dat er een tijd overheen gaat voor je een vergunning krijgt. Het is slim om dit vier weken voor het slopen aan te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *