Instagram voeding en beweging

Instagram is op dit moment een erg populaire app die door verschillende doelgroepen gebruikt wordt. De app werkt makkelijk en het stelt zich af op jouw eigen interesses. Zo zie je altijd de posts die jij zelf leuk vindt en kun je zelf bepalen wie je volgt op Instagram. Zo ook als je interesse hebt in voeding en beweging. Als je bijvoorbeeld een gezond recept wil opzoeken of een vegan gerecht wat tegenwoordig steeds populairder wordt. Doormiddel van jouw passie te delen op Instagram in voeding en beweging kun je jouw bereik vergroten. 

De toegevoegde waarde van Instagram 

Instagram is aan te raden voor elk bestaand bedrijf. Door een account aan te maken op Instagram vergoot je je publiek. Ook in de sector voeding en beweging. Tegenwoordig zijn veel fitness-influencers actief op Instagram. Een bedrijf in de voeding en beweging branche kan contact opnemen met de influencers om een samenwerking aan te gaan. Zij hebben een groot aantal volgers. Een samenwerking aangaan gaat zo in zijn werking: zij promoten het product in ruil voor bijvoorbeeld gratis producten van het bedrijf. Zo kan het bedrijf een grote groei maken doordat de naamsbekendheid vergoot wordt. 

Wat doet Chatkracht voor jouw Instagrampagina? 

De rol van Chatkracht is om de desbetreffende Instagrampagina te gaan beheren voor jouw bedrijf. Dit doen wij door vragen onder posts of binnenkomende DM’s (direct message) te beantwoorden. Deze kunnen dan binnenkomen bij ons in het programma. Wij verdiepen ons in het bedrijf en beantwoorden de vragen zoals het bedrijf wil dat het beantwoord wordt. Het grootste voordeel van het gebruik van Chatkracht bij jouw bedrijf is dat het een stuk minder druk is bij de klantenservice en je hier geen stress ervaart. De specialisten van Chatkracht beantwoorden de vragen van volgers terwijl de naamsbekendheid van het bedrijf aan het groeien is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *