Het beste matras van Perfecthomeshop heb je zo gevonden

matras van Perfecthomeshop

Het is lastig om een goed matras te vinden. Dat is nu eenmaal zo. Je kiest vaak voor comfort maar of je lekker ligt is niet het enige dat belangrijk is. Perfecthomeshop is een van de beste leveranciers van matrassen maar een matras van Perfecthomeshop moet ook wel echt bij je passen. Hoe je er achter komt wat het matras voor jou is? Dat lees je hier.

Top kwaliteit

Lijstje afgaan

De volgende zaken zijn sowieso belangrijk bij het kiezen van een goed matras:

  • denk aan je slaaphouding
  • houd rekening met ventilatie van het matras
  • houd rekening met je lichaamslengte en gewicht

Je slaaphouding is leidend

Het verschilt nogal per persoon of zij slapen op hun rug, buik of zij. Of misschien wel alledrie door elkaar. Dit heeft flinke impact op de keuze van je patras. Want het is namelijk heel belangrijk dat je lichaam goed ondersteund wordt. Slaap je bijvoorbeeld op je zij? Dan is het heel belangrijk dat je een matras kiest waarin je schouders en heupen diep kunnen wegzakken. Dat zorgt voor het meeste comfort en ondersteuning. Een rugslaper kan juist beter een matras kiezen die je rugholte goed ondersteunt. Ben jij juist iemand die op de buik slaapt? Dan moet je een hard matras hebben, dat is het beste voor je.

Ventilatie van een matras

Per nacht verliezen we ongeveer 300 milliliter vocht, daarom is het belangrijk om een matras te kiezen die goed ventileert. Let hier dan ook extra goed op wanneer je een matras uitzoekt.

Comfortabel