Heerlijke echte honing

Honing van de imker

Iedereen gebruikt het wel eens, een klein beetje honing in de thee of een ander gerecht. Vaak is het geen verse honing maar honing uit een potje, maar wat als je nu eens verse rauwe honing van de imker zou kunnen kopen? Honing wat van de beste kwaliteit is en de lekkerste smaak heeft, imkerijen die al tientallen jaren bestaan en tegenwoordig een Natura 2000 gebied zijn. De korven staan in de natuur, de meeste hebben een vaste plaats in een bos. Korven die verplaatst zijn naar koolzaad of naar een boekwijt struik garanderen de hoogste kwaliteit honing die er is.

Honing van de imker

Goed voor de gezondheid

De honing van de imker is zeer gezond, tijdens de griep warm water met citroen met honing en je voelt je al snel weer een stuk beter. Met de gezonde honing kun je verschillende drankjes maken die verlichting kunnen geven bij griep, maar heb je geen griep dan kun je het lekkere gezonde drankje ook drinken bijvoorbeeld. Weinig mensen weten dat je honing ook op de huid aan kunt brengen, honing werkt reinigend op de huid. Omdat honing van de imker een echt en puur product is, kan het ontstekingen sneller doen verminderen bij bijvoorbeeld wonden.

Honing van de imker

Heerlijk voor een droge huid

Bij weinig mensen is het opgekomen dat honing van de imker tegen een droge huid helpt. Voeg je een klein beetje honing toe tijdens het baden in het water, de rauwe honing zorgt ervoor dat je minder last hebt van een droge huid na het baden. Je kunt de rauwe honing ook gewoon lekker op je direct op je huid smeren, en de badolie in het water. Op deze manier heb je de ideale combinatie en geuren om heerlijk ontspannen en gezond in bad te liggen. Kom je uit bad probeer je huid dan zoveel mogelijk te deppen en niet de droog te wrijven, zo heeft de honing nog meer werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *