Een Dolly bakfiets voor bedrijven en gezinnen

Dolly Bakfiets

De kans is groot dat je al eens een Dolly bakfiets hebt gezien. Dit komt doordat er de laatste jaren steeds meer gebruik wordt gemaakt van dit vervoersmiddel. Zeker in de grote steden van Nederland zijn er erg veel mensen die zichzelf en hun kinderen vervoeren door middel van een bakfiets. Het voordeel van een bakfiets is dan ook groot. In aanschaf zijn de vervoersmiddelen relatief goedkoop. Daarnaast ben je natuurlijk goed bezig voor het milieu, dit komt doordat je geen emissie uitstoot tijdens het rijden op deze bakfiets. 

Dolly Bakfiets

De duurzame bakfiets

Het voordeel voor veel mensen en voor veel bedrijven is dat zij relatief goedkoop gebruik kunnen maken van een Dolly bakfiets. Dit komt doordat de fiets een lange levensduur heeft. Daarnaast wordt de Dolly bakfiets ook nog eens in Nederland geproduceerd. De combinatie van deze twee maakt dat deze bakfiets erg duurzaam. Ben je van plan om binnenkort een nieuw vervoermiddel aan te schaffen? Kijk dan eens of je een bakfiets een prettig alternatief vindt voor een auto. 

Dolly Bakfiets

Een elektrische variant

Naast dat het mogelijk om voor de standaard Dolly bakfiets te gaan, kun je natuurlijk ook eens kijken of de elektrische variant iets voor je is. Het voordeel van deze variant is dat je lange afstanden kunt fietsen. Daarnaast kun je natuurlijk ook meer gewicht vervoeren op de fiets.