Drie steps die je dit jaar voor Sinterklaas kunt geven

De feestdagen voelen misschien nog ver weg, maar het is alweer september. Sterker nog: de kruidnoten liggen alweer in de schappen van de Hema. Voor je het weet is het zo ver! Weet jij al wat er dit jaar in de jutezak gaat?

Hieronder geven we je inspiratie voor een sportief cadeau voor de kids. Omdat er niets gaat boven lekker buiten spelen en bewegen. En waarop is dat nu leuker dan op een step, waarmee je lekker de wereld kunt verkennen en wedstrijdjes kunt houden met je vriendjes?

1. Om te stunten

Voor de waaghalzen is de stunt step een geschikt cadeau. Deze steps zijn wat lager gebouwd dan gewone steps. Bovendien hebben ze kleinere wielen. Dat is allemaal zodat een stunt step – ook wel freestyle step genoemd – de perfecte bouw heeft om trucs en stunts mee uit te halen. Het evenwichtspunt ligt lager, waardoor je scherper en sneller kunt sturen. Ook is snelheid maken eenvoudiger.

Voor toeren is dit type step minder geschikt. Je hebt er namelijk niet bepaald een comfortabele houding op. Bovendien zorgen de kleine wielen ervoor dat veel energie verloren gaat, waardoor het minder ideaal is op de langere afstand.

2. Space scooter

Voor die langere afstanden is de space scooter daarom een betere optie. Dit is een speciaal type step, dat de laatste tijd erg aan populariteit heeft gewonnen.

Je staat er met je beide voeten op. In plaats van jezelf met één voet voort te duwen, beweeg je met je beide voeten de plank waarop je staat op en neer. Dit zorgt voor voorwaartse beweging. Eigenlijk zit het daarmee een beetje tussen een step en een fiets in. Ideaal voor naar school, of om mee te nemen op vakantie.

3. Gewoon een goede step

Toch, goede dingen hoeven eigenlijk niet veranderd te worden. Misschien wel de beste optie is daarom gewoon een mooie of stoere step die doet wat hij moet doen.

Kinderen vinden het heerlijk om op de step de buurt te verkennen of te racen met hun vriendjes of vriendinnetjes. Het is een mooie manier om naar school te komen of om mee te nemen in de achterbak, of weg naar de camping.

Wat gaat er bij jullie in de zak van Sinterklaas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *