Logo LetsLeds

Heb je ook wel eens dat je ‘s avonds laat nog beneden zit urenlang voor de TV. Buiten is het inmiddels pikkedonker en als je naar buiten zou gaan zie je geen hand voor ogen. Verder heb je licht van je televisie en je hebt in een hoekje een lamp aan staan die best wel fel is, namelijk te fel. En als je overdag bezig bent en het is nog licht maar te donker dan is het zo dat je lamp te donker is. Dat is erg vervelend en daarvoor is er ook een oplossing. 

Om dat soort dingen te controleren heb je tegenwoordig dimmer led. Dit is een apparaatje die je aan je lamp koppelt. Aan de hand van een app kun je dat beheren. Je kan daarin instellen dat iets heel fel staat, bijvoorbeeld bij het lezen van een boek of heel donker, bijvoorbeeld bij het kijken van de televisie. 

Waar te koop?

Zo’n dimmer led is te koop op de site van Letsleds. Daar heb je meerdere keuzes wat voor soort dimmer led je wilt. Je kan ze vinden tussen de prijzen €30 en €75. Verder kan je ook nog andere eisen toevoegen aan jouw apparaatje zodat je de ideale voor jezelf hebt.