piano

Uitvaartmuziek heeft een belangrijke rol bij een uitvaart. Dit wordt vaak gedraaid tijdens een uitvaart tussen de lezingen door. Het zorgt voor momenten dat je herinneringen naar boven voelt komen. Maar het biedt je ook momenten van bezinning. Maar het kan lastig zijn om de juiste uitvaartmuziek te kiezen. Daarom helpen wij jou in deze blog bij de keuze voor muziek.

Zelf aanleveren

Bij de meeste uitvaartlocaties kun je de muziek gemakkelijk zelf aanleveren. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de muziek te mailen, op te slaan op een USB-stick en bij sommige hoef je zelfs alleen maar de titels aan te leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je live-muziek wil tijdens de uitvaart. Bij de meeste locaties is dit uiteraard ook mogelijk.

Leg vooraf de wensen al vast

Het is verstandig om je uitvaartwensen al goed vast te leggen. Het is handig als je de wensen weet van de overledene voor de uitvaartmuziek. Stel een document voor vrienden en familie op zodat zij exact op de hoogte zijn welke muziek er gedraaid moet worden. Dit kan een handig hulpmiddel voor jou zijn.

Top 10 uitvaartmuziek

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste muziek? Wij helpen jou! Onderstaand zie je de top10 van meest gedraaide uitvaartmuziek. Zit hier een passend nummer voor jou bij? Deze nummers zijn gemakkelijk te downloaden of via Spotify te vinden. Haaksma & de Haan Uitvaart helpt jou bij de keuze van de juiste uitvaartmuziek.

Top 10:
1. Andrea Bocelli: Time to say Goodbye
2. Marco Borsato Afscheid: Nemen Bestaat Niet
3. Claudia de Breij: Mag ik dan bij jou
4. Frans Bauer: Trein naar niemandsland
5. Rob de Nijs: Zo zal het zijn
6. Wim Sonneveld: Het dorp
7. Vera Lynn: We”ll Meet Again
8. Eric Clapton: Tears In Heaven
9. Bette Midler The Rose
10. André Rieu & Mirusia Louwerse: Ave Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *