maatwerk keukens

Een kleine keuken is soms nogal lastig om in te richten. Zeker als je het ruim wilt laten lijken en toch genoeg opbergruimte wilt hebben. Er zijn verschillende maatwerk keukens die ideaal zijn voor een kleine keuken. Maar er zijn daarnaast ook een aantal dingen die je zelf zou kunnen doen. Lees hier onze drie beste tips voor meer opbergruimte in jouw kleine keuken.

maatwerk keukens

1. Maak gebruik van wandplanken

Wandplanken zijn snel te plaatsen en je kunt hiermee heel wat extra opbergruimte creëren. Doordat ze niet gesloten zijn zoals kastjes laat het de ruimte niet veel kleiner lijken. Je kunt met wandplanken de hoogte in werken. Eventueel zou je ze ook voor het raam kunnen plaatsen.

2. Koop een messenmagneet

Een messenmagneet is een simpele tool waarmee je heel eenvoudig efficiënt en op een leuke manier je messen kunt opbergen. En je kunt ze ook meteen makkelijk pakken!

maatwerk keukens

3. Gebruik de binnenzijdes van keukenkastjes

Heb je er ooit aan gedacht om de binnenzijdes van je keukenkastjes te gebruiken voor het opbergen van keukenspullen? Hier kun je bijvoorbeeld rollen boterhamzakjes en vuilniszakken aan hangen of haakjes om je handdoek en theedoek op te bergen.