Tips ceremoniemeester

Ben je voor het eerst gevraagd om ceremoniemeester te zijn? Gefeliciteerd! Ceremoniemeester zijn is een hele eer, maar ook een taak met veel verantwoordelijkheden. Als ceremoniemeester komt er daarom veel op je af. Je moet veel zaken zien te regelen in korte tijd. Daarom geven wij jou drie tips voor het organiseren van de bruiloft. Lees onderstaande blog door en laat je inspireren!

1. Regel op tijd een leuk vrijgezellenfeestje

Voordat de bruiloft in zicht komt, is het natuurlijk ook tijd voor een vrijgezellenfeest in Amersfoort. Het hoeft niet zo te zijn dat de ceremoniemeester dit ook regelt, maar als dit wel het geval is dan hebben wij enkele tips. Wij adviseren om een te kiezen voor een leuke interactieve workshop. Kies voor een actieve, erotische of creatieve workshop. Maar zet dit op tijd vast om teleurstellingen te voorkomen.

2. Zoek een geschikte locatie

Het klinkt voor de hand liggend, maar besteed veel tijd aan het zoeken van een geschikte locatie. In Nederland kun je op steeds meer originele locatie trouwen. Kies je voor de buitenlucht of juist in een romantisch kasteel? Het moet natuurlijk wel bij de bruid en bruidegom passen. Ga goed in gesprek met ze en vraag naar de wensen. Plan verschillende bezichtigingen in bij een aantal locaties en vraag naar de mogelijkheden.

3. Kies voor een originele DJ

Een bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder een knallend feest. Kies daarom voor een professionele DJ van SAX with the DJ. Zij weten precies met welke muziek zij de voeten van de vloer kunnen krijgen. Wil je iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om een saxofonist met een DJ in te schakelen. Ga ook hier tijdig mee in gesprek om de wensen te bespreken. Dan kun je dit ook weer afvinken van je to-do list. Na het lezen van bovenstaande tips zit je vast boordevol ideeën. Noteer de eerste ideeën en bespreek deze met anderen om te kijken of je er samen uitkomt. Schroom niet om afspraken in te plannen om ervoor te zorgen dat tijdens de grote dag alles tot in de puntjes is verzorgd!