3 activiteiten tijdens een kinderfeestje

Je kind is jarig en hij/zij wil natuurlijk een kinderfeestje geven. Misschien heeft hij/zij zelf al een activiteit bedacht die hij/zij met zijn vriendjes en vriendinnetjes kan doen. Het kan ook zijn dat je zoon of dochter nog geen idee heeft wat hij graag zou willen op zijn feestje. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom zetten we een aantal keuzes op een rijtje.

Themafeestje

Een themafeest voor volwassenen is ontzettend leuk, maar voor kinderen is het net zo’n groot feest. Je kunt een prinsessenfeest, politie feest of kabouterfeest organiseren. Je kunt online je favoriete outfit bestellen, bijvoorbeeld bij www.defeestspecialist.nl/. Daarnaast kun je de nodige schmink in huis halen en elk kind schminken! Zorg voor bijpassende snacks en verzin leuke activiteiten die bij het thema horen. Welk thema kiest jouw zoon of dochter?

Kookfeestje

Veel kinderen vinden het heel leuk om zelf te koken. Je kunt met het groepje naar een kookstudio gaan, maar je kunt ook een kookfeest bij jou thuis organiseren. Laat de jarige kiezen wat er gekookt wordt en geef iedereen een taak. Zorg voor bijpassende kokskleding en kleed de tafel ook feestelijk aan. Wanneer je het niet ziet zitten om allerlei gerechten te koken, kun je de kinderen ook laten bakken. Cupcakes of taart versieren is ook een succes!

Actief feestje

Is jouw kind het liefst de hele dag buiten? Dan is een actief kinderfeestje misschien iets voor hem/haar. Je kunt bijvoorbeeld een speurtocht organiseren, een circusfeest geven of een bootcamp houden. In plaats van een bootcamp kun je ook je eigen Olympische Spelen organiseren. Je kunt diverse spellen klaarzetten en een prijsuitreiking organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *